Ortaokul Öğrencilerine Yönelik Sınav Rehberliği ve Optik Kodlama Eğitimi Başarıyla Tamamlandı!

Ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen “Sınav Rehberliği ve Optik Kodlama Eğitimi” programı başarıyla tamamlandı. Bu program, öğrencilere sınavlara hazırlanma sürecinde rehberlik etti ve aynı zamanda geleceğin dilini öğrenmelerine yardımcı oldu.

Sınav Rehberliği

Sınav rehberliği bölümünde, öğrencilere sınavlara nasıl daha etkili bir şekilde hazırlanabilecekleri öğretildi. Bu bölüm, öğrencilere sınav stratejileri, zaman yönetimi, stresle başa çıkma teknikleri ve daha fazlasını içerdi.

Optik Kodlama Eğitimi

Optik kodlama eğitimi bölümünde, öğrencilere optik kodlamanın temelleri öğretildi. Bu bölüm, öğrencilere optik kodlamanın temel prensiplerini, uygulamalarını ve bu becerinin gelecekteki kariyerlerine nasıl yardımcı olabileceğini anlattı.

Bu eğitim programı, öğrencilerin sınavlara hazırlanma sürecinde ve gelecekteki eğitim hayatlarında kullanabilecekleri değerli beceriler kazandırdı. Programın başarısı, öğrencilerin ve öğretmenlerin olumlu geri bildirimleriyle kanıtlandı.

19-02-2024