Ovanın Başakları Etkinlikleri Ödül Töreni

Bu yıl 2. düzenlenen "Ovanın Başakları Sportif ve Kültürel Etkinlikler" projesi kapsamında dereceye giren öğretmen, öğrenci ve servis şoförlerimiz ödüllerini aldılar. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Konferans Salonunda düzenlenen ödül törenine, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Polat, Eyyübiye ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hatice Çiftçi Dengiz, Hasan Acaboğa, Mehmet Çetiner, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Fırat, okul müdürleri, öğretmenler, veliler, köy muhtarları katıldı.

Etkinlikler sene içerisine yayılarak öğrenciler, öğretmenler ve şoförler arası kategorilerde yapıldı. Öğrenciler arası; futbol, voleybol, masa tenisi, satranç, dart, parkur yarışları, atletizm ve ses yarışması, öğretmenler arası; voleybol, satranç, masa tenisi, dart turnuvaları ve servis şoförleri arası taşımalı eğitim, ilk yardım ve kurallarından sorular içeren bilgi yarışması ve şoförler arası gülle atma yarışması gerçekleştirildi.

ÖDÜL ALAN ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ VE SERVİS ŞOFÖRLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ...

07-06-202207-06-202207-06-202207-06-202207-06-202207-06-202207-06-2022